Trucks - Een Belangrijke Component van Onze Natie Transport Systeem

Vrachtwagens zijn een belangrijk onderdeel van onze natie transport systeem. In feite, vrachtauto's zijn goed voor naar schatting 87% van alle wegvoertuigen in de Verenigde Staten. Deze trucks worden intensief gebruikt voor het vervoer producten en materialen van punt A naar punt B. Als zodanig zijn zij ook kan aanzienlijke schade aan het milieu.

Een groot probleem met het vervoer van gevaarlijke stoffen tot de mogelijkheden behoort besmetten oppervlakte- en grondwater. Terwijl sommige truckers begrijpen dat dit een potentieel probleem, velen gewoon niet schelen. Dit is één van de redenen waarom trucks leiden tot meer vervuiling dan auto's of enige andere vorm van interne verbrandingsmotor aangedreven voertuig.

Het vermogen van deze trucks te lopen in een zachte ondergrond, steile hellingen, of diepe kloven ernstige schade toebrengt aan de bodem van ons land. Schade aan deze gronden wordt beschouwd als een ramp voor het milieu. Deze schade resulteert in grondwater erosie, bodemverdichting en grondwaterverontreiniging.

Milieu-experts schatten dat de waarde van natuurlijke hulpbronnen beschadigd door vrachtverkeer is gelijk aan meer dan twee biljoen dollar per jaar. Truck-uitstoot ook een negatieve invloed op de luchtkwaliteit, met mogelijk ernstige gevolgen. Niet alleen doet dit soort schade luchtvervuiling mensen, het verandert ook het klimaat van de planeet.

Tijd, het proces van "run off" van wegen en boerderijen eindigt in meren, stromen en rivieren, die eventueel verontreinigd met contragewicht uitlaatgassen kunnen worden. Niet alleen is deze vervuiling een ernstig probleem voor de mens, maar het heeft ook gevolgen voor de flora en fauna. Het is mogelijk dat de grote wateren zoals meren en rivieren niet in staat zal zijn om het leven als de vervuiling ongecontroleerd voortzet.

Het probleem wordt nog verergerd als je kijkt naar het aantal mijlen dat vrachtauto reizen. Trucks alleen reizen naar schatting elk jaar 4000000000 mijl. Niet alleen is dit gewoon te veel voor onze planeet, maar het is gewoon te veel voor deze gigantische machines te doen op hun eigen.

Daarom hebben we nieuwe technologieën zoals "truck-less" voertuigen en "brandstofefficiëntie" ratings nodig hebben. Deze innovaties zijn ontworpen om onze afhankelijkheid van deze high-kilometers, brandstof slurpende vrachtwagens te verminderen. Het resultaat? Een lager brandstofverbruik, minder slijtage op ons milieu en meer veiligheid voor onze chauffeurs.

Met zo veel voertuigen op de weg, is het geen wonder dat onze snelwegen en autowegen worden verstopt met een hoog kilometrage vrachtwagens. De beste manier om te voorkomen dat u in die vrachtwagens is om zorgvuldig verantwoord en veilig te rijden. Door het rijden slim, helpen we om onze families en het milieu te beschermen.

In plaats van het vieren van het feit dat we de zorg van ons milieu kunnen nemen, sommige mensen schijnen te vieren het feit dat we kunnen toevoegen aan onze lijst van milieurampen. We moeten de handen ineenslaan om deze problemen te bestrijden hoofd op en een voorbeeld voor onze kinderen en toekomstige generaties.

Helaas is de vooruitzichten voor nieuwe vrachtwagens niet veelbelovend. Truckfabrikanten lijken te willen een hoog percentage van de vraag naar hun product te behouden. Hoewel dit sommige mensen kunnen profiteren, is het onwaarschijnlijk dat het welzijn van onze planeet en onze omgeving te ondersteunen.

Er is geen betere manier om ons milieu te helpen dan bij een beleid dat steunt milieuvriendelijke technologie. Overweeg de aanschaf van een "eco-friendly" truck.

Nu we weten dat vrachtauto bijdragen aan de aantasting van het milieu, het beste wat we kunnen doen is om onze afhankelijkheid van hen en werken samen een minimum te beperken om onze toekomst te beschermen. We kunnen dit doen door middel van een proactieve houding bij het ondersteunen van milieuvriendelijke technologie.