Waar Asbesthoudende Materialen te Zien in Onze Huizen?

Als je denkt aan het woord "milieu", wat in je opkomt? Als je net als de meeste mensen, het is niet goed. Voor een ding, weten we niet echt veel over het milieu; in feite is het woord zelf betekent "bezig te houden met, of zich bezighouden met" en niet veel anders. Maar zelfs als we beschikken over de juiste terminologie voor het milieu, we vaak nog steeds niet na te denken over de effecten ervan op ons.

Bijvoorbeeld, de mensen die de lucht bij White Sands Missile Range in New Mexico voor zes jaar gereinigd waren niet op de hoogte dat de asbesthoudende materialen zoals dakbedekking shingles en de isolatie op het dak aanwezig waren. Maar toen de agenten begon te asbestvezels vrij, ziekten zoals pleurale plaques en mesothelioom werden geïdentificeerd en de ziekte aan het licht kwam zelfs voordat ze stierf.

Een ander probleem in verband met het inademen van asbesthoudende materialen wordt veroorzaakt binnen / buiten decoraties zoals tegels, vloeren, werkbladen, rekken, elektrische bedrading, vloerbedekking en behang. U kunt zich ervan bewust dat deze allemaal zijn gemaakt van asbest en het is bekend dat als je inademt in dit materiaal regelmatig kun je de ontwikkeling van mesothelioom.

Omgeving is niet de enige plaats in ons leven, waar de blootstelling aan asbesthoudende materialen kan optreden. De volgende zijn slechts een paar plaatsen waar asbesthoudende materialen worden gevonden in het huis:

o Uw kamerplanten. Sommige planten bevatten hoge niveaus van asbest. Niet alleen het stuifmeel van hen het land op je huid, maar de bloemen en zaden bevatten ook.

o Homes waar u woont. Gewoon omdat je in een first-class buurt wonen betekent niet dat je kan niet vermijden dat vereniging van de huiseigenaar weet dat je thuis bent. Ze zullen willen weten over alles wat er in uw huis en als er iets is dat hun aandacht nodig heeft, zoals zware machines, asbesthoudende materialen, of andere gebieden waar ze problemen kunnen veroorzaken.

o lekkende plafonds en muren in uw wasruimte, badkamer, keuken, kelder, garage, zolder en garage. Zelfs als je de schade veroorzaakt door deze types van materialen die niet kunnen zien, kunnen ze leiden tot gezondheidsproblemen door het opborrelen. Erger nog, sommige huiseigenaren zijn niet eens bewust van de aanwezigheid van deze stoffen in hun huizen tot ze beginnen te gezondheidsproblemen.

o Unfinished kelders. Bij het bouwen van een huis, soms de huiseigenaren geen rekening gehouden met de mogelijkheid van het water dat de onafgewerkte kelder of zolder.

o De omgeving buiten uw huis. U dient een ongediertebestrijding dienst verzorgen van uw het modelleren, het gebied buiten uw huis, omdat vele malen de insecten en knaagdieren in de omgeving ook kan worden beïnvloed door het.

o Een woning die u huren of kopen. Vaak als je een huis huren en krijgen de kans om het te inspecteren voordat u zich aanmeldt de huurovereenkomst niet is gegeven, zal de eigenaar asbesthoudende materialen in de kelder of op zolder te installeren.

o Bij het kopen van een huis. Veel huiseigenaren hebben de neiging om te veronderstellen dat de plaats waar ze koopt veilig is. Asbesthoudende materialen in de kamer kan aan het licht komen wanneer u zich verplaatsen en realiseren van de kwesties die geen deel uitmaken van de discussie was toen je aan het bekijken was het huis.

Als je eenmaal hebt zijn blootgesteld aan een van deze materialen, kan het maanden duren om te genezen en ziek en in veel gevallen te maken u, jaren om zich te ontdoen van bepaalde gebieden. Het kan een leven lang duren om het probleem volledig te elimineren.