De Beste Manieren om Ervoor te Reageren Investering

Ik hou van de term "Proactive Investment". Wat dit betekent is: Een verbintenis om geld te investeren in plaats van op te slaan.

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat de enige persoon die verantwoordelijk is voor het opslaan is de persoon die het geld heeft. De andere persoon is niet verantwoordelijk voor het doen van investeringen. Als ze wilden dat te doen, zouden ze het zelf doen.

In feite, de meeste mensen niet eens het geld om te investeren. Er zijn waarschijnlijk een miljoen dingen die ze kunnen het geld te besteden aan. Zij zullen de extra geld te besparen. Dit zal leiden tot besparingen voor hen, maar tegen welke prijs?

De enige persoon die niet het geld dat bespaard zal eindigen met een lager inkomen heeft. Zij zullen minder geld hebben om te investeren en ze zullen uiteindelijk leven salaris tot salaris. Dus waar komt dit voor het geld? Het laat het geld uit de handen van de persoon die daadwerkelijk wil investeren.

Helaas is dit op korte termijn succes is niet het doel. Het doel is om uw vermogen te laten groeien en een investering op lange termijn strategie vereist een investering strategie die een verbintenis om geld te investeren in plaats van sparen het omvat.

Laten we praten over een aantal van de problemen die kunnen optreden als u niet uw geld te investeren in de juiste manier. Hopelijk, als u dit artikel leest, zult u zich bewust zijn van een aantal van deze kwesties en je wilt werken om ze te vermijden.

Een probleem is dat de meeste mensen investering voertuigen zullen gebruiken, zoals een 401k of een IRA om geld te sparen voor hun pensioen. Wat ze niet beseffen is dat zodra ze al hun geld hebben doorgebracht, zal het fonds "dood" zijn en het geïnvesteerde geld zal lang weg.

Wanneer een individu geld op hun investering voertuigen heeft doorgebracht, maar ze hebben geen rendement op hun investeringen te krijgen. Zij kunnen een paar procenten te krijgen op hun investeringen, maar dat is niet veel geld. Plus, de rente op deze fondsen zijn extreem laag, dus als je investeringen die zij uiteindelijk zal uiteindelijk kost je meer geld te verdienen.

Een ander probleem is dat als je eenmaal geld in een voertuig hebt geïnvesteerd, heeft u geen toegang tot dat geld opnieuw te hebben. Zelfs als u overlijdt en uw woning is groot genoeg om u toegang tot het geld, kan het juridische proces en kosten het onmogelijk te maken.

De verantwoordelijke ding om te doen is om het geld in het voertuig te houden tot je sterft of toegang hebben tot het. Een goede optie hiervoor is om de auto's rollen over aan uw echtgenoot. Dit voorkomt het probleem van de overdracht van de activa in een andere naam.

Als voorbeeld, laten we zeggen dat je een account hebt dat je bezitten gezamenlijk met uw echtgenoot. In plaats van het geld uit aan het begin van elk jaar en af ​​te voeren naar uw erfgenamen, plaats, in plaats van het geld uit aan het begin van elk jaar en af ​​te voeren naar uw erfgenamen, het geld dat je uit en dan is de investeringsvehikel rekeningen het.

Dit stelt u in staat om inkomsten te genereren uit het voertuig met behoud van uw vermogen voor de lange termijn. Het geld blijft groeien, ook al werd geïnvesteerd voor een jaar.