Accu Vervangen

Het Wijzigen van een Batterij Direct

De tweede u de wijziging in de batterij opmerkt, begint te controleren of uw elektrische bedrading en stekker uit het stopcontact zekering. U moet vervolgens het apparaat te verplaatsen verder weg uit het stopcontact of elektrisch apparaat om ervoor te zorgen dat er geen mogelijkheid van eventuele schade aan de bedrading.

Gebruik nooit de USB-kabel aan te sluiten op het nieuwe net, aangezien dit een overstroom of kortsluiting kunnen veroorzaken. Het is de moeite waard eens te kijken naar de telefoon en de power board op uw computer om ervoor te zorgen dat je niet de invoering van een kortsluiting in het proces. Controleer of de lader is aangesloten en test de lader voordat u naar de telefoon te testen.

Dit zal ervoor zorgen dat de telefoon zal overleven en zal niet nalaten na het vervangen van de batterij. Je moet niet met behulp van de oplader voor een ander type telefoon en je moet korting op alle andere apparaten, waaronder het toetsenbord en de monitor in te schakelen.

Als u niet de batterij te vervangen, kan de accu te krijgen "opgewarmd" en u zal hebben om de telefoon mee uit het huis te zorgen dat het niet te warm krijgt. In het ergste geval, kan je uiteindelijk nodig een accu van de auto.

Het loont de moeite de batterij regelmatig en ervoor te zorgen dat het in goede staat, zodat je de telefoon langer kan gebruiken en verhoging van zijn leven. Zorg ervoor dat de batterij goed is geplaatst en dat de USB-kabel niet wordt getrokken, omdat dit kan leiden tot oververhitting.

Voor het vervangen van de batterij, zorg ervoor dat u de SIM-kaart te verwijderen en knipperen met de juiste kleurcode. Hierna kunt u vervolgens plaatst u een nieuwe cel in de nieuwe batterij.

Controleer of de telefoon om ervoor te zorgen dat deze volledig is opgeladen en als het niet, probeer het 's nachts op te laden. Zodra u het volledig hebt opgeladen, verwijder de SIM-kaart en sluit deze aan op de nieuwe batterij.

Als u een laptop of computer lader, dan is dit zal u toelaten om de nieuwe batterij recht in de computer aansluiten en kunt u de computer starten vanaf een koude toestand. In de meeste gevallen zal de uit-knop op de lader "auto-on" te zijn.

Voor het verwijderen van de telefoon van het telefoonsnoer, zorgen ervoor dat u de USB-kabel los te koppelen en zorg ervoor dat de telefoon niet op een heet oppervlak. Voordat je de telefoon uit het koord, controleer dan de stekker punten.

Verwijder nooit de telefoon uit het stopcontact, vooral wanneer het is aangesloten op een computer, omdat het schade aan de telefoon en ook de monitor en toetsenbord kan veroorzaken. Het is de moeite waard dat alle aansluitingen zijn beveiligd en je zult geen zorgen te maken over het verlies van gegevens op de telefoon.

Trek vervolgens de telefoon van het snoer en het moet functioneren als normaal. Het is pas na de telefoon is aangesloten voor enige tijd, als u vindt dat het scherm niet wordt weergegeven en dat het scherm is een tint of twee donkerder dan normaal, dat je dan moet nemen de telefoon uit het stopcontact.

Een ding dat veel mensen vervelend is de noodzaak om de batterij uit te vinden van de telefoon, dat is heel moeilijk als je nodig hebt om de telefoon te gebruiken. Om dit probleem op te lossen, kunt u een acculader die een touchpad waarmee u de batterij uit elke afstand te vinden heeft te krijgen.