Online Backup Service

Hoe u een online back-upservice kiest die uw gegevens voorziet van tools

De beste online back-upservice, ook wel online back-upservice (of online back-upservice) genoemd, helpt u om gegevensrampen te voorkomen. De meest betrouwbare gegevensback-up van de service, Acronis True Image (TQi), beschermt uw back-upbestanden op de servers van het bedrijf met codering volgens industriestandaard.

U kunt ook een IT-service kiezen die online hersteloplossingen biedt. U kunt deze online services gebruiken als een vangnet tegen uw andere online back-ups als uw online back-upsysteem crasht. De herstelsoftware maakt een back-up van al uw gegevens, inclusief uw systeeminstellingen, configuraties en toepassingen, op uw eigen computer of een andere computer met internetverbinding en een actieve internetverbinding.

Een online back-upservice helpt ook om uw netwerk te beschermen tegen gegevensverlies. Aangezien de service een online back-up van uw bestanden en mappen biedt, kunnen ze uw bestanden lokaliseren als er een probleem is met uw netwerk. Ze kunnen ook zoeken naar bestanden en mappen op andere computers en u informatie over hen en andere gebruikers van die computer geven. Dit helpt u om verloren gegevens zo snel mogelijk te herstellen.

De service geeft u ook updates over hoe uw gegevens worden opgeslagen. U kunt deze informatie op het dashboard van uw service krijgen, zodat u uw online back-up kunt bijhouden, aangezien deze uw gegevens beschermt. Uw serviceprovider kan u ook waarschuwen als uw online back-up mislukt, zodat u de tijd heeft om stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat deze op een veilige manier mislukt. U kunt uw waarschuwingen krijgen van uw serviceprovider of per e-mail of sms.

Als onderdeel van uw online back-upservice moet uw serviceprovider u software leveren waarmee u gemakkelijk een back-up op uw computer kunt maken. De service moet u ook een softwaretool bieden waarmee u de back-upsoftware op meerdere computers kunt installeren. Bovendien zou het u een softwaretool moeten bieden waarmee u het instellen van meerdere back-ups kunt automatiseren.

Zorg ervoor dat u bij het kiezen van uw service een beetje onderzoek doet en met het bedrijf overlegt om te zien wat ze te bieden hebben. Bekijk recensies over de service op de website van populaire online beoordelingssites en andere websites.

Naast de beste online back-upservice, moet uw serviceprovider u ook een verscheidenheid aan tools bieden waarmee u op de best mogelijke manier een back-up van uw bestanden en mappen kunt maken. Een serviceprovider moet u ook vanaf meerdere locaties toegang bieden tot uw bestanden. Hierdoor kunt u uw bestanden op externe computers bewaren, zelfs als u van kantoor verhuist. Als u bijvoorbeeld in verschillende landen woont, kunt u uw back-upbestanden op een externe server bewaren waartoe u overal ter wereld toegang hebt.

De juiste online back-upservice maakt uw leven gemakkelijker en uw bedrijf veiliger. Met zijn gebruiksvriendelijke tools kunt u erop vertrouwen dat u over de meest actuele en veilige gegevensback-up beschikt.

De meeste serviceproviders bieden verschillende aanvullende services. Enkele van deze aanvullende services zijn:

Het is belangrijk om een ​​online back-upservice te kiezen die u dit allemaal en meer biedt. Als u geen van deze tools bij uw service hebt geleverd, kan het zijn dat u niet de hoeveelheid bescherming krijgt die u nodig hebt om er zeker van te zijn dat u beschermd bent.

Als u een online back-upservice kiest die al deze tools heeft, kunt u beschikken over de meest up-to-date en veilige back-up die beschikbaar is. en stelt u in staat om het meeste uit uw online back-upservice te halen.

Onthoud dat het kiezen van een online back-upservice uw gegevens helpt beschermen en u gemoedsrust geeft. Het zou u gemoedsrust moeten geven in het geval van verlies van gegevens en u de tijd moeten geven om u op andere aspecten van uw bedrijf te concentreren.