Scherm Vervangen

Waar een gebruikt laptopscherm te vervangen

Als je een Toshiba-laptop of een Apple MacBook Pro hebt, probeer je waarschijnlijk uit te vinden hoe je je scherm kunt vervangen. Met de nieuwste laptoptechnologie die momenteel op de markt is, is het geen wonder dat consumenten zichzelf deze vragen stellen. Er zijn echter enkele dingen die u moet weten voordat u uw scherm gaat vervangen.

De meest voorkomende tekenen van een kapot scherm zijn kleine krasjes op het scherm die nauwelijks merkbaar zijn. Soms kun je zelfs rondkomen met alleen een schoon en glad oppervlak. Dit is eigenlijk het beste wat u kunt doen, omdat u vuil of stof van het scherm kunt houden en u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw laptop kapot gaat. Naast dat je scherm schoon en glad is, wil je er ook voor zorgen dat je laptoptas goed gesloten is.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen hun scherm op hun laptop of notebook willen vervangen. Ze willen een gebarsten scherm vervangen waardoor typen moeilijk wordt, of ze moeten het hele scherm vervangen om het tegen krassen te beschermen. De meeste hoesjes worden tegenwoordig geleverd met schermbescherming. Als dat niet het geval is, moet u controleren of uw laptoptas groot genoeg is om het scherm te bedekken met de schermbeschermer erop. Ook als dat niet het geval is, wil je er toch zeker van zijn dat de screenprotector goed vast zit.

Als je het hele scherm wilt vervangen, zorg dan dat je screenprotector op zijn plaats zit. Het is erg belangrijk dat je het scherm niet afdekt met de screenprotector als je deze niet gebruikt, want dan kan het scherm krassen. Omdat de schermbeschermer het scherm bedekt wanneer deze niet in gebruik is, moet je ervoor zorgen dat de schermbeschermer het hele scherm bedekt en niet slechts een of twee gebieden.

Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen, is het vervangen van een laptopscherm meestal vrij eenvoudig. Als u deze stappen volgt, zou u uw laptopscherm gemakkelijk moeten kunnen vervangen. Sommige dingen die u moet onthouden, zijn de eerste keer dat u een scherm op een laptop of notebook vervangt. U kunt het beste beginnen door over de laptop te kijken om er zeker van te zijn dat alles correct is uitgelijnd.

Wanneer u alles op zijn plaats heeft, plaatst u uw laptopschermvervangingstool zoals u met elke andere tool zou doen. U moet ervoor zorgen dat u het juiste formaat mes gebruikt, zodat het gereedschap het scherm goed snijdt en ervoor zorgt dat het niet valt.

Nadat je het scherm met het mes hebt uitgesneden zodat het in de laptoptas past, plaats je het scherm terug in de hoes en maak je het vast met het kofferdeksel. Nu ben je klaar om je screenprotector om te doen. Zet ook de deksels vast door de screenprotector te gebruiken.

Nu ben je klaar om je laptop of notebook weer te gebruiken met je nieuwe scherm. Als je de schermbeschermer niet hebt, wil je misschien een schermbeschermer onderzoeken die het hele scherm bedekt, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je per ongeluk het scherm krast terwijl je aan het typen bent.

Bij de meeste vervanging van een laptopscherm kunt u verwachten dat u tussen de vijfhonderd dollar en enkele duizenden dollars uitgeeft aan de vervanging van een laptopscherm. Afhankelijk van de fabrikant van de laptop kan die prijs variëren van één tot driehonderd dollar, dus houd daar rekening mee als je op zoek bent naar je schermvervanging.

Met dat alles in gedachten, is het tijd om door te gaan naar de volgende stap in het vervangen van laptopschermen. Dat is om de onderdelen te vinden die je nodig hebt om het scherm te vervangen.

Er zijn veel verschillende plaatsen waar u de onderdelen kunt krijgen die u nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief winkels en online retailers. Je zult merken dat sommige ervan beter zijn dan andere.

Met in de winkel gekochte exemplaren kunt u er waarschijnlijk zeker van zijn dat u krijgt waar u voor betaalt. Maar als u een beperkt budget heeft, is online winkelen misschien een optie voor u.