Contactdoos

De elektrische Componenten en Het Gemeenschappelijk Gebruik

Voor het gemak van de mensen, de aansluiting voor elektrische apparatuur is het meest gebruikte type toestel. Het kan worden gebruikt om verschillende elektrische componenten die men nodig aan te sluiten. De mof bestaat uit een vlakke bodem die is bevestigd met een kussen en een deksel. Het gehele samenstel wordt bevestigd aan de metalen bus staaf.

De aansluiting is een integraal deel van de elektrische uitrusting. Het is verantwoordelijk voor het met elkaar verbinden van de elektrische componenten. De mof en de component verbonden met een elektrische kabel die bekend staat als de aardgeleider. Wanneer het snoer of kabel aan een metalen voorwerp wordt bevestigd, fungeert als aarding.

Wanneer de elektrische component en de voet in contact komen met de grond, wordt een elektromagnetisch veld opgewekt. De sterkte van het veld is afhankelijk van het gewicht van de component en het gewicht van de mof. Hierdoor ontstaat een elektrische spanning.

De statische elektriciteit wordt opgewekt ter plaatse van de elektrische energie een grotere sterkte dan de elektriciteit die wordt gegenereerd door de andere methode. De statische elektriciteit staat bekend als statische elektriciteit. Er zijn verschillende manieren om deze statische elektriciteit te elimineren uit een elektronische component. Er zijn enkele dingen die worden gebruikt voor dit doel, zoals de elektromagnetische inductiespoel, de elektromagneet en het gesloten circuit contact-less inductiespoel.

Hoewel er verschillende oplossingen voor dit probleem, een aantal methoden om dit te doen efficiƫnter zijn dan anderen. De werkwijze inductieve belasting-overdrachtswerkwijze zal hieronder in detail worden besproken.

In een magnetische inductie-systeem is een legering geplaatst tussen het metaal en de mof. In dit geval is er geen verbinding tussen de mof en de component. Echter, wanneer de kern van de component wordt geplaatst tussen de mof en het metaal van de bus, de bus fungeert als een koppelsysteem tussen de aardaansluiting en de component.

In het gesloten circuit Touch-less inductor, de bus en het metalen deksel van de component aansluit met de spoel. Wanneer de metalen deksel wordt gemagnetiseerd, geeft hij een elektrische lading naar de socket. De lading opgewekt door de spoel wordt opgeslagen door het onderdeel en aan de bron.

De inductieve Load Transfer methode van het oplossen van de problemen van het verkrijgen geaarde componenten en een aardverbinding met een spanningsverschil wordt als volgt verklaard. Een hete spoel tussen het metalen gedeelte van het onderdeel en de voet bevestigd.

Een spleet tussen het metalen onderdeel en de spoel. De spoel heeft een inductor die in serie daarmee. De impedantie van het element verhoogd te verzwaren en het zal een magnetisch veld tussen het metalen deel en de spiraal te creƫren.

Wanneer het metalen deel van de wikkeling raakt, wordt het magnetisch veld opgewekt door de spoel een spanningsverschil veroorzaakt. spanning van de component zal afhangen van de waarde van de spoel, de afstand tussen het metalen deel en de spoel en de inductietijd van de spoel.

Hoe groter de afstand tussen het metalen deel en de spoel, hoe groter het spanningsverschil wordt. Derhalve zal de hoeveelheid spanning van de component afhangen van het magneetveld. Wanneer de afstand tussen het metalen deel en de spoel kleiner, zal het magnetische veld opgewekt door de spoel een spanning van minder dan vijf volt veroorzaken.

De fabrikanten moeten hun apparatuur grondig te controleren en installeren het goed voor het comfort van de gebruikers. Op deze manier zullen ze problemen in de toekomst te voorkomen. Het is ook beter voor de gebruikers om de aansluitingen correct om eventuele ongelukken in de toekomst te voorkomen controleren.