Motorbeveiliging

Motor Bescherming

motorbeveiliging gedefinieerd als de bescherming van elektrische componenten of elektrische circuits en motoren die zijn verbonden met de bedrading van een inrichting. Dit kan de apparaten die elektriciteit gebruiken voor hun functie te beschermen. Gewoonlijk bescherming voorkomt ook eventuele kortsluiting of mechanische schade die de functionaliteit van het apparaat kunnen beïnvloeden.

Er zijn verschillende soorten elektrische beveiliging, zoals het metallische antischoksysteem, om elektrische schokken, elektronische vermogensschakelaars en computer en stroomonderbrekers. Elk van deze elementen heeft verschillende functies en toepassingen.

Bijvoorbeeld worden elektronisch circuit breakers verbonden met elektronische schakelingen en het detecteren potentiële kortsluitingen veroorzaakt door verkeerde aansluitingen. Deze automaten worden gewoonlijk gebruikt in kleine en grote bedrijven om ongelukken of schade te voorkomen. Computer en stroomonderbrekers worden gebruikt in grote en complexe zakelijke locaties waar ze zijn ontworpen om te voorkomen dat werknemers fysiek te beschadigen apparatuur. In sommige gevallen zijn deze automaten worden geïnstalleerd door de business-to-letsel of schade veroorzaakt door defecte bedrading of schakelaars te voorkomen.

Er zijn vele andere vormen van bescherming voor de motor onderdelen. Zoals de naam al suggereert, elektrisch geleidende coatings voor motoronderdelen beschermen tegen kortsluiting en mechanische beschadigingen. De meeste apparaten industriële apparatuur van vandaag hebben bekledingen, die zijn vervaardigd uit niet-geleidende materialen te beschermen tegen de beweging van elektrische componenten en de effecten van slijtage van de elektrische componenten te reduceren.

Naast de belangrijkste componenten zoals de motor, worden de meeste apparaten feitelijk vervaardigd met behulp van dun plastic. Het wordt meestal gebruikt om onderdelen zoals de elektrische bedrading naar de externe behuizing maken, of als beschermende coating.

Naast de elektrische contacten, de stroomonderbrekers in de meeste van de elektronische inrichtingen ook voorzien van een veiligheidsschakelaar die garandeert dat alleen bevoegde personen de kracht van het apparaat kan besturen. Elektronische vermogensschakelaars ook geïnstalleerd om de overdracht van schadelijke spanningen aan het apparaat te voorkomen. Zij worden gewoonlijk door een stroomonderbreker doos, die een operator die de elektrische stroom kan sturen om ofwel een eindpunt of een apparaat om een ​​veilige modus heeft verschaft.

De stroomonderbrekers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn vereist op het betrokken gebied van de elektronische inrichtingen te installeren. Ze kunnen handmatig of automatisch zijn. Manual circuit breakers moet de gebruiker de veiligheidsschakelaar fysiek raken aan de breker en dus breken het circuit.

Automaten worden bestuurd door een schakelaar doos, die aan het apparaat te beschermen tegen de buitenwereld verbonden. Het circuit breaker box heeft vaak een operator, die meestal verbonden aan het apparaat om de instellingen van de stroomonderbreker te veranderen. Gewoonlijk worden deze dozen bediend door een knop of een externe schakelaar.

Motorbeveiliging is van twee soorten: damp motor bescherming en nat bescherming motor. In vochtbescherming motor, worden de elektrische componenten ingesloten in een kleine holte en zijn geïsoleerd. Ze zijn verbonden met de motor en worden beschermd tegen trillingen en weerstand.

Natte motorbeveiliging moet de gebruiker de bijgevoegde motoronderdelen met smeermiddel te vullen. Omdat de motor is gestopt, start waterdampen coming out, en het droge smeermiddel uitzet, dus het maken van de motor soepel te laten verlopen. Het smeermiddel mag niet meer dan één keer worden toegepast, omdat deze schade aan de motoren kan veroorzaken.

Dit artikel is een korte introductie van bescherming motor gegeven. In het volgende artikel zullen we bespreken hoe de bescherming motor werkt.