Lastscheider

Hoe Koppel de Elektrische Componenten van de

Wanneer u uw huis elektrische componenten los te koppelen, zou je in de verleiding om het te negeren. Sommige huiseigenaren nog steeds gebruik van de oude manier van het loskoppelen van apparaten, die is om uit te lopen van de breker en om te proberen de deurklink te openen. Het circuit breakers zal niet open zijn zo snel, maar op het einde van het apparaat gaat als gevolg van de warme lucht uitblazen van het aanrecht, of de deur van de koelkast te worden geactiveerd.

Veel mensen hebben ook beschouwd als toen hij de elektrische componenten los. Dit kan tijdelijk werken, maar op de lange termijn zal je waarschijnlijk wel jezelf pijn te doen. Het zal enige tijd duren voor u om de bouten waarmee de stroomonderbrekers samen te verwijderen.

Als u besluit om de elektrische componenten los te koppelen, wat moet je eerst doen is om alle van de draden los te koppelen van het apparaat. Je moet ervoor zorgen dat de draden los en gemakkelijk bereikbaar. Dat gezegd zijnde is het ook een goed idee van de vaatwasser, oven, wasmachine, enz. Verbreken

Vervolgens moet u contact opnemen met uw lokale elektricien om te zien of u een nieuwe elektrische service nodig. Hij kan bepalen wat je nodig hebt en krijgt het aan jou. Hij kan ook aan eventueel vervangende onderdelen.

In sommige gevallen is het niet veilig om een ​​apparaat dat deel uitmaakt van een hete lucht oven los te koppelen. Als je in deze situatie moet u contact opnemen met uw lokale bureau voor vergunningen om toestemming om het toestel los te koppelen krijgen.

Het is een goed idee om uw plaatselijke elektrische reparatiewerkplaats bellen voordat u de koelkast los te koppelen. Ze zullen weten welke hulpmiddelen en welke onderdelen je nodig hebt om mee te nemen. Dit zal hen in staat stellen om de zekering te veranderen als het wordt gebroken en de koelkast overgeschakeld naar neutraal te krijgen.

In andere situaties kunt u gaan door het proces van het loskoppelen van alle apparaten, maar je moet schakelen naar de oude stand-by-methode, waar alles wat je doet is het uitschakelen van de stroom naar het circuit breaker. Dit moet brengen alle van de warme lucht uit het huis.

De volgende keer moet je de elektrische onderdelen moet u de bovenstaande stappen om een ​​reis naar de eerste hulp te voorkomen volgen verbreken. Hopelijk deze tips zullen u helpen wanneer u het nodig om een ​​apparaat los te koppelen en te voorkomen dat jezelf pijn te doen.