Soorten Elektrische Verwarming Systemen

Elektrische verwarming is een grote hulp voor uw outdoor leefruimte. Elektrische verwarming werkt geweldig in dat het zorgt voor warmte in de wintermaanden, maar het helpt ook bij het houden van uw huis warm in de zomer. Elektrische verwarming is ook milieuvriendelijk, omdat het gebruik maakt geen brandstof om zijn werk te doen. Als gevolg hiervan wordt dit type verwarming steeds populairder elke dag.

Elektrische verwarming is meestal opgebouwd rond het gebruik van verwarmingselementen, elektrische motoren of elektrische componenten. U kunt extra onderdelen, zoals radiatoren, kachels, en de fans toe te voegen, zodat uw elektrische verwarming systeem nog meer comfort kan bieden. Maar dit artikel zal zich richten op de verschillende onderdelen die deel uitmaken van een elektrisch verwarmingssysteem.

Er zijn vele soorten van elektrische kachels. Deze omvatten traditionele ketels, elektronische of computergestuurde boilers, olie gestookte ketels, en andere vormen van kachels. Omdat elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen, moet u kiezen welk type van verwarming is het beste voor uw huis. Houd er rekening mee dat uw verwarmingsinstallatie geruststelling moeten bieden tegen een lage kostprijs.

Conventionele ketels met water, olie of gas verwarmt het water in de tank. Het water door spoelen die de verwarming in de tank. Meestal, een boiler maakt gebruik van lucht voor de stoom, en het houdt de tank water warm voor een lange tijd. Voor de meeste mensen, het merendeel van de tijd, het water in de tank blijft warm voor maximaal vijftien minuten.

Elektronische of computergestuurde elektrische kachels sensoren, een schakelkast en een ventilator om warmte. De schakelkast meet de temperatuur en stuurt deze informatie naar de besturingskaart. De besturing stuurt de informatie naar de motor, die vervolgens de verwarming aandrijft. Dit soort toestel werkt sneller dan de traditionele model, die het mogelijk maakt om continu te werken zonder te stoppen voor tanken.

Op sommige plaatsen wordt onderscheid gemaakt tussen een warmtepomp en airconditioning. Warmtepompen gebruik water om de pomp warmte aan een huis. Dit type verwarming wordt beschouwd als zeer efficiënt, want het is veel minder duur dan een airconditioner.

Een warmtepomp werkt door het overdragen van warmte van de buitenlucht in een huis. Het huis koelt, zodat de lucht in wordt opgewarmd. Het is een eenvoudige manier om een ​​huis te verwarmen als airconditioning is niet beschikbaar.

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​ventilator te bedienen. Ze kunnen werken aan hun eigen, of worden gebruikt met een thermostaat. Ze kunnen worden gebruikt om warmte te trekken uit de lucht, of ze kunnen worden gebruikt om de warmte van een locatie binnen een gebouw.

Sommige fans werken op elektriciteit alleen. Veel modellen zijn ontworpen om hete lucht uit een ruimte te trekken in een gebouw, zoals de garage, en het rechtstreeks uit in het gebied buiten. Dit type systeem is het beste voor het verwarmen van garages en werkplaatsen, waar de temperatuur binnen in de garage of werkplaats kan oplopen tot meer dan honderd graden.

Bepaalde delen van uw huis koeler zijn dan anderen. Gasoven radiatoren zorgen voor een betere isolatie om de temperatuur in deze kamers te verlagen. Dit heet een geforceerde lucht oven, en het werkt geweldig voor woningen waar de kamers hebben de neiging om koeler.

De meest voorkomende gebruik van een ventilator te trekken in koele lucht naar een kamer, en dat de lucht om te zetten in warmte. De lucht in een kamer koeler wordt als de ventilator wordt ingeschakeld, waardoor de lucht om te reizen door een condensor, die het in en verwarmt het trekt. De ventilator blijft koele lucht te blazen, totdat de lucht buiten opwarmt genoeg om warmer dan de lucht in de kamer te worden.

Een elektrische verwarming systeem zal goed werken als je een goede controller, een krachtige ventilator, en elektrische componenten. Voor de installatie van uw elektrische verwarming, overwegen de aanschaf van een systeem dat een draagbare warmtepomp omvat. Dan zul je geen zorgen te maken over het tanken omdat u altijd de energie die je nodig hebt.